Kinderopvang Tuk

Kinderopvang Tuk

Bent u op zoek naar een kinderopvang in de buurt van Tuk? Als je na je verlof weer aan het werk gaat, wil je je kind met een gerust hart kunnen achterlaten bij een kinderopvang in Tuk. Bij een keuze voor een geschikte kinderopvang is een fijne sfeer belangrijk, maar ook zaken zoals: is het er veilig en schoon? Is er voldoende bekwaam personeel?

Kinderopvang en BSO Tuk

Welkom bij Kinderopvang en BSO Don Bosco in Steenwijkerwold. Wij bieden veilige en professionele kinderopvang en BSO voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij zijn een streekschool die wordt bezocht door kinderen uit Steenwijkerwold, Tuk, Witte Paarden, De Basse, De Pol en De Baars. Wilt u meer informatie over de openingstijden, tarieven en meer? Dat leest u hier. Bij Kinderopvang Don Bosco vinden wij veiligheid en vertrouwen de basis van alles. Uw kind kan bij ons in een veilige en vertrouwde omgeving zichzelf zijn en plezier maken. We vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen in eigen tempo en proberen zo goed mogelijk aan te sluiten bij uw thuissituatie.

 

Het team

Ons team bestaat uit ervaren, bevlogen en gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Zij volgen persoonlijke ontwikkelingen van de kinderen en sluiten daarop aan. Soms geven ze net een extra zetje extra, of juist een stapje terug. Wij vinden het belangrijk om momenten te plannen om de ontwikkeling van uw kind te delen.

 

Rondleiding?

Overweegt u uw kind(eren) in te schrijven bij een kinderopvang in de buurt van Tuk? Neem gerust contact met ons op voor vragen of om een afspraak te maken voor een rondleiding. U kunt dan met eigen ogen zien hoe er op onze kinderopvang gespeeld wordt.

 

Onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent

Kinderopvang Don Bosco is onderdeel van Stichting Kinderopvang Catent. Kinderopvang Catent biedt en organiseert opvang voor kinderen voor (VSO) en na school (BSO). De opvang is verbonden aan de scholen van Catent die zijn gevestigd in hetzelfde gebouw als de school.