Heleen

h.wicherson@kinderopvangcatent.nl

Mijn naam is Heleen Wicherson. Vanaf januari 2020 ben ik werkzaam op de Don Bosco als pedagogisch medewerker.

Mijn passie ligt bij kinderen, daardoor ben ik vanaf jongs af aan al veel in contact geweest met deze doelgroep.

Het intrigeert mij om kinderen te zien ontwikkelen en ben dankbaar dat ik als pedagogisch medewerker hierbij een steentje aan bij mag dragen.

Voordat ik aan het werk was als pedagogisch medewerker, ben ik werkzaam geweest in de kraamzorg. Wat ik tevens ook zeer mooi en dankbaar werk vind.

Naast mijn werk vind ik het leuk om er op uit te gaan en fotografeer en schaats/skeeler ik graag. Naast mijn enthousiasme voor de kinderen, ben ik een ook een grote dierenvriend.

Levon

l.kleine@kinderopvangcatent.nl

Sinds begin 2020 werk ik als pedagogisch medewerker op de Don Bosco.

Manon

Mijn naam is Manon Capelle en ik ben 34 jaar oud.

Ik woon samen met mijn vriend Patrick en 2 zoontjes Damian en Finn in Oldemarkt. Hier wonen wij sinds 2 jaar.

Ik vind het leuk om een goed boek te lezen, mag graag naar muziek luisteren en lekker op de bank zitten met Netflix op de achtergrond.

Verder besteed ik veel tijd en aandacht aan mijn 2 kinderen.

Ik kom van 2 februari t/m 23 juli 2021 invallen op de kinderopvang en bso.

Dit ga ik doen op de dinsdagmiddag en vrijdags de hele dag.

Ik heb er super veel zin in en ga er een leuke en gezellige tijd van maken!

Sophie

s.goudriaan@kinderopvangcatent.nl

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Sophie Visser – Goudriaan en ben opgegroeid in Steenwijkerwold.
Samen met mijn gezin woon ik in Tuk.

Ik vind het heerlijk om in de kinderopvang te mogen werken en doe dit dan ook met heel veel plezier!
Fijn vind ik het om kinderen een veilige en vertrouwde speelomgeving te kunnen bieden waarin zij zich optimaal kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Ook vind ik het erg belangrijk dat ouders met een gerust hart naar hun werk kunnen gaan, omdat ze weten dat er goed voor hun kind wordt gezorgd.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te gaan wandelen in het bos, een boek te lezen of gezellige dingen te doen met mijn gezin.
Ik ben hier werkzaam vanaf het moment dat de kinderopvang geopend werd en geniet van iedere werkdag.

Tot ziens op de Don Bosco!

 

 

Sharon

Corine

Mijn naam is Corine Plat. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Al vanaf mijn eigen kleutertijd wist ik dat ik later ook voor de klas wilde staan. Vanaf 2007 heb ik het geluk te mogen werken op kbs Don Bosco. Mijn passie en liefde voor het jonge kind mag ik hier sindsdien inzetten in de groepen 1 en 2. De afgelopen jaren heb ik mij hiervoor ook verder kunnen specialiseren tot ‘specialist Jonge Kind’. Het afstemmen op de behoeftes en interesses van de leerlingen maakt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is. De twinkeling in de ogen van de kinderen wanneer zij iets nieuws onder de knie krijgen is daarbij voor mij de grootste beloning. Verder ben ik op onze school ook academisch onderzoekscoach. Ik begeleid onze WPO-student bij het doen van onderzoek binnen onze school.

Femmie

Mijn naam is Femmie Dokter. Ik heb 2 kinderen en werk sinds 2002 op de Don Boscoschool. Nog steeds ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. In mijn werk vind ik het belangrijk om kinderen goed te horen en te zien. Samen met de kinderen en collega’s wil ik er elke dag weer een plezierige, leerzame dag van maken, met op zijn tijd een grapje tussendoor. Naast mijn werk vind ik het leuk om in de zomer een terrasje te pakken en in de winter de schaatswedstrijden in Thialf te bezoeken. Ook mag ik graag een stedentrip doen, shoppen, naar theater en concerten gaan.

Nienna

Groep 3 / 4

Celina

Groep 3 / 4

Debbie